Schalins Ringar

En ring från Schalins är ett svenskt hantverk. Alla ringar tillverkas helt från grunden i Schalins’ anläggning. Där smälts och legeras guldet, vilket ger full kontroll på innehåll och kvalité. Sedan innefattar Schalins guldsmeder själva samtliga diamanter vilket borgar för högsta värde.

Schalins affärsidé har blivit framgångsrik, att förena traditionellt hantverk och modern teknik. Lägg till en unik design av den kända svenska designern Lars Wallin och man förstår hur Schalins ringserier har blivit till svensk tradition.

Schalins ringar tillverkas i olika metaller. Välj mellan guld i 18K, 14K, 9K, palladium 500 eller silver 935. Det finns även ett sortiment av titanringar. Samma kvalitéer som genom generationer uppfyllt högsta krav återfinns idag i ett modernt sortiment av förlovnings- och vigselringar: svenskt formspråk, svenska metaller och svenskt hantverk. Möjligheterna är många och vigselringarna finns i en rad olika utföranden med varierande stenar och fattningar. Vilken favorit tar du med dig till bröllopet?

Schalins sortiment av förlovnings- och allians/vigselringar säljs enbart genom utvalda återförsäljare som C.O. Persson. Med personlig service kan ni prova olika ringar ur sortimentet i lugn och ro och få goda råd av erfarna guldsmeder.

 

0

Börja skriva och tryck på Enter för att söka